Webbsidor i WordPress

Vi designar utefter era önskemål

Det här kan vi göra för er

Låt oss bygga och forma er hemsida. Vi kan dessutom sköta underhåll, utbyggnad och vid behov förse den med innehåll. Hur stor sidan ska vara bestämmer ni. Hemsidor är ofta en orsak till huvudvärk för många företag och hemsiderelaterade uppgifter blir lätt liggande månad efter månad. Det är också vanligt att de glöms bort och inte hålls uppdaterade. Vi lägger hemsidan på publika stora siter utefter era önskemål eller våra rekommendationer. I och med detta finns det backuper och historik för att kunna gå tillbaka till tidigare versioner. Det går också att koppla diverse mätverktyg till hemsidan för att kunna se statistik med mera. 

Då vi bygger hemsidorna i WordPress finns det möjlighet för er att själva uppdatera sidan. Upplever ni att tiden inte finns för att göra detta så hjälper vi er såklart.

Klicka på länkarna nedan

och se vad vi kan erbjuda

 
Backup

SharePoint

Office365

IT-Support

Nätverk och drift

Brandväggar & Antivirus


Mer information?

Kontakta oss för mer information eller prisuppgifter.

[email protected]

Vad vill du att sidan ska innehålla?

Några exempel kan vara:

Nyheter eller blogg
En del på er hemsida där det kontinuerligt kan läggas upp nyheter eller blogginlägg för att göra webbsidan mer levande. Det är viktigt att sidan uppdateras för att besökarna ska vilja komma tillbaka.
Bildgalleri

Ett galleri där ni kan visa upp era utvalda projekt eller bilder för besökarna . Om man önskar så går det att göra det mer interaktivt genom att beskrivningar och information om projektet kommer upp när man klickar på en bild.

Kontaktinformationsida
Om ni vill ha en egen sida där era kontaktuppgifter finns samt lite mer beskrivning om er själva.

Adress

Möbelgatan 4
431 33 Mölndal

Kontorstider

M-T: 08:00-17:00
F: 08:00-16:00

Kontakt

Telefon Försäljning: 031-3838780
Telefon Support: 031-3838785
Mail: [email protected]
Orgnr: 556638-9630